Bel: 085-8889443!

Debby Koijen: jouw interieurstylist in Amsterdam en 't Gooi

Welkom bij Debby Koijen, jouw professionele interieurstylist uit Amsterdam. Bij mij ben je aan het juiste adres voor creatief en persoonlijk interieurontwerp en interieurstyling. Als interieurontwerper laat ik gebruiker samenkomen met de ruimte. Mijn doel is om te zorgen voor balans, avontuur, cultuur en een ware x-factor thuis. Laat je interieur een weerspiegeling zijn van je karakter.

Persoonlijk interieuradvies

Geef je woning een nieuwe twist en schakel mij in voor interieuradvies. Samen bekijken we alle mogelijkheden en bespreken we je wensen. Hierna vul ik met mijn passie en inzicht aan wat jij zelf niet ziet. Ik zet een compleet plan op om je inrichting te vernieuwen en je te verrassen. Laat mij naar het interieur van jouw woonhuis, tweede woning, villa of vakantieverblijf kijken en ik weet al meteen wat ik ermee kan doen om te prikkelen en te triggeren. Dankzij mijn beeldende karakter zet ik een ware belevenis voor je neer.

Praktisch verbouwadvies

Realiseer je verbouwdoelen en schakel interieurstylist Debby Koijen in om een plan voor jouw interieurverbouwing op te laten zetten. Ik kijk wat er allemaal nodig is om je wensen te realiseren. Hierbij kijk ik naar hoe de structuur van jouw muren, vloeren en plafonds het beste te vernieuwen is. Na het bekijken van jouw situatie geef ik je passend verbouwadvies dat ik vervolgens uitwerk in een praktisch plan inclusief licht- en elektroplan. Mijn streven is te allen tijde om het beste uit jouw ruimte te halen binnen het gestelde budget.

Uniek interieurontwerp

Als ervaren interieurontwerper verzorg ik met genoegen je woninginrichting in regio Amsterdamen 't Gooi. Ik kijk welke materialen, kleuren en stijlen het beste bij elkaar passen en de finishing touch voor jouw interieur vormen. Deze drie zaken op elkaar afstemmen versterkt het interieurplan – daarom bied ik deze dienst in een totaalpakket aan voor complete verwondering. Door je gevoel en persoonlijkheid te vertalen, kom ik tot een inrichting die geheel bij je past.


Toezicht en ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat het opgestelde plan daadwerkelijk gerealiseerd wordt, sta ik graag klaar om toezicht en ondersteuning te bieden tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Dankzij mijn specialisme in grotere woningen en tweede huizen maakt het mij niet uit waar ik langs moet komen: van regio Amsterdam tot 't Gooi. Samen met klant, aannemer en/of met architect behoud ik gedurende het traject toezicht en kan ik direct bijsturen waar en wanneer nodig. Zo ben jij verzekerd van een thuis naar jouw wensen.

Wil je weten wat interieurstylist Debby Koijen voor je kan betekenen? Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 085-8889443 of vul het contactformulier in. Waar mag ik je bij gaan helpen?