Bel: 085-8889443!

Passende plannen voor je interieurverbouwing

Ga je verbouwen? Om je ambitie op praktisch, structureel gebied te realiseren kijk ik graag met je mee wat er allemaal nodig en mogelijk is. Debby Koijen is daarmee dé aangewezen persoon voor interieurverbouwing in Amsterdam of omgeving. Hierbij betreft het plannen voor het aanbrengen van structuur in muren, vloeren en plafonds om tot een ware verwondering te komen. Ik bewaak de kwaliteit van het ontwerp tot aan de uitvoering zodat jij straks écht trots bent op je interieur!

Praktisch verbouwadvies op maat

Voordat je thuis kunt gaan verbouwen is het noodzakelijk om verschillende beslissingen te nemen. Omdat ik als geen ander begrijp hoe lastig dit kan zijn, denk ik graag met je mee. Zo geef ik je passend verbouwadvies dat ik vervolgens tot in detail uitwerk in een verbouwplan voor jouw interieurverbouwing. Ik kijk hierbij naar het frame ofwel het skelet van de woning. Denk aan een muur die beter gesloopt kan worden voor het verkrijgen van meer ruimte. Of juist voor het neerzetten van een extra muur als aanvulling op jouw interieur. Daaropvolgend bekijk ik of je ideeën te realiseren zijn binnen de ruimte in kwestie en het door jouw gestelde budget. Ook zoek ik voor je uit of er vergunningen vereist zijn. Op basis hiervan kom ik tot de meest ideale indeling voor je situatie. Dit ontwerp realiseer ik eerst schetsmatig in de vorm van vlekken en looproutes. Daaropvolgend teken ik het idee technisch uit om je een compleet beeld te geven. Met het oog op een totaalpakket combineer ik dit met een licht- en elektroplan.

Inclusief licht- en elektroplan

Onder het verbouwproces vallen het opstellen van een materiaalplan, kleurplan en stijlplan, maar evengoed een lichtplan en elektroplan. Deze praktische aspecten zijn cruciaal bij het plannen van je interieurverbouwing. Verlichting bepaalt de functionaliteit, sfeer en uitstraling en de elektra is onmisbaar voor optimaal gebruik en woongenot. Bij het maken van een lichtplan bekijk ik de natuurlijke lichtinval van buiten en eventuele verbeteringen. Algemene verlichting, werkverlichting, accentverlichting, decoratieve verlichting en lichtpunten op plafonds zijn eveneens belangrijke punten om te doorlopen. In overleg bepalen we de functie en de loopruimte van elke kamer of elk pand. Daaropvolgend breng ik een plan waarin alle functies in huis optimaal benut kunnen worden uit.

Bij een elektroplan opstellen kijk naar de functie per onderdeel en het aantal stopcontacten en lichtpunten. Extra elektrapunten calculeer ik in en ik check of alles goed in de elektrakast is aangesloten. Het nalopen van bestaande leidingen en draden behoort tevens tot mijn expertise. Daarnaast bekijk ik welke eventuele aanpassingen nodig zijn en of er voldoende vermogen beschikbaar is. Vervolgens breng ik elektra-advies uit met oog voor het besparen van energiekosten op de lange termijn. Bij elektra kun je denken aan zaken als vloerverwarming, elektrische installaties en domotica.

Over mijn werkwijze

Van woonkamerinrichting tot badkamerinrichting: te allen tijde doe ik er alles aan om het beste uit de betreffende ruimte te halen. Ik wil graag verwachtingen overtreffen en stop al mijn liefde en enthousiasme voor het vak in mijn werk om het gevoel van avontuur te prikkelen. Ik begin met een kale ruimte en vorm deze om zodat het structureel geheel aan je wensen kan voldoen. Door al het werk uit handen te nemen, probeer ik je zo veel mogelijk te ontlasten. Zeker ideaal in het geval van een tweede woning of huis in het buitenland, waarbij jij natuurlijk niet altijd aanwezig kunt zijn. Bovendien zie ik vaak de dingen die jij niet ziet. Zo hoef ik maar naar een muur te kijken en ik weet er al raad mee. Uiteraard houd ik continu rekening met je verlangens en eisen, alsmede de praktische mogelijkheden van de ruimte, om je persoonlijkheid te vertalen naar dé x-factor.Wil jij van je woning het interieur veranderen? Debby Koijen brengt vanuit Amsterdam en omgeving graag een plan helemaal op maat voor je interieurverbouwing uit. Maak gerust een afspraak door te bellen naar 085-8889443 of vul voor vragen of meer informatie het contactformulier in. Mag ik je helpen bij het triggeren van je gevoel en het maken van een persoonlijke weerspiegeling van jouw karakter?