Bel: 085-8889443!

Interieuradvies van Debby Koijen

Ben je toe aan iets nieuws, maar zou je echt niet weten wat? Laat Debby Koijen uit Amsterdam je verrassen met passend interieuradvies. Op basis van je wensen creëer ik een compleet plan voor de interieurindeling van je woningen: van rijtjeshuis tot villa en van zomerverblijf tot vakantiehuis in het buitenland. Dankzij mijn creatieve en beeldende karakter prikkel ik je verwondering.

Weerspiegeling van je karakter

Door mij een interieurplan op te laten stellen weet je zeker dat je lang tevreden zult zijn met het resultaat en je hierin echt thuis zult voelen. Ik hoef maar naar een interieur te kijken en ik zie meteen wat ik ermee kan doen. Natuurlijk luister ik uitgebreid naar je wensen en vul ik aan wat jij zelf niet ziet. Karakter, kwaliteit en avontuur staan hierbij centraal! Mijn grootste drive is om er met mijn interieuradvies voor te zorgen dat je jouw eigen persoonlijkheid terugziet. Niet alleen in je eerste huis, maar eveneens in een tweede woning of ander extra pand. Hierbij geloof ik overigens niet in één stijl: je hebt tenslotte ook meerdere karaktereigenschappen. Door gebruik van 16 verschillende interieurstijlen zorg ik voor een veelzijdig karakter en optimale balans in de ruimte in kwestie.

Ik doe er alles aan om het interieur een weerspiegeling van je persoonlijke karakter te laten zijn. Vooral meubels spelen een grote rol bij dit prikkelen. Ik bekijk waar meubels en andere items die voor een personal touch zorgen (accessoires, kunstwerken, souvenirs, foto’s etc.) het beste kunnen staan om een eigentijdse belevening te creëren. Daarbij geef ik passend meubeladvies. Geen woning is mij te groot: ik neem bijvoorbeeld graag villa’s en huizen over de grens onder handen.


Persoonlijk gesprek

Allereerst bespreken we samen alle mogelijkheden. Ik ontwerp namelijk altijd op maat en in jouw belang. Het beeld schets ik op papier, waarna ik het ontwerp technisch uitwerk. De keuken, de badkamer en de meubelen krijgen een plaats toegewezen. Je eigen ideeën en verlangens neem ik volledig in de interieurstyling mee, net als het doel van de woning: is het bijvoorbeeld gewoon je huis, een tijdelijke woning of bijvoorbeeld een extra onderkomen? Vind je het leuk om regelmatig van interieur te switchen? Als je wilt houd ik rekening met eventuele verschuivingen van meubelstukken. Zo kun je het interieur blijven vernieuwen met een andere opstelling. Het is zelfs mogelijk om mij een tweede inrichtingsplan op te laten stellen dat je kunt toepassen als je toe bent aan een nieuw avontuur.

Neem contact op met Debby Koijen uit Amsterdam door te bellen naar 085-8889443 of door het contactformulier in te vullen. Via een van deze wegen stel je al je vragen en maak je een afspraak. Ik ga graag aan de slag om met mijn interieuradvies de x-factor in je huis te triggeren.