Bel: 085-8889443!

Interieurontwerper Debby Koijen voor jouw woningen

Toe aan een nieuwe woninginrichting voor een van je woningen? Debby Koijen is dé interieurontwerper uit Amsterdam en zorgt graag voor de afstyling van je interieur als vervolg op mijn interieuradvies. Hierbij kijk ik voorafgaand naar de gewenste materialen, kleuren en stijlen en realiseer ik een totaalplaatje in een 360° virtual reality-presentatie. Mijn specialisme ligt op grotere woningen en zelfs huizen over de grens. Ik luister goed naar waar je gevoel heen wilt en vertaal dit in een ontwerp op maat.

Totaalpakket in interieurontwerp

Materialen, kleuren en interieurstijlen zorgen gezamenlijk voor de finishing touch van je woninginrichting. Samen versterken ze het totale interieurplan voor een perfecte balans van al je karaktereigenschappen en stijlen. Daarom bestaat mijn interieurontwerp te allen tijde uit de volgende onderdelen:

 

Passend materiaalplan
Voordat ik een definitief plan opstel, kijk ik welke materialen op elkaar aansluiten en welke je een comfortabel gevoel gevel. Natuurlijke en kunstmatig samengestelde materialen kan ik voor je mixen of los projecteren. Denk hierbij aan materialen als vloeren, stucwerk, behang, verf, deuren, gordijnen en meubelbekleding. Het materiaalplan kan dan ook zeer uiteenlopend zijn, zeker bij grotere woningen. Hier begint de inrichting van de slaapkamers, woonkamers, keukens of badkamers.

 

Aansluitend kleurplan
Voor iedere woning ga ik op zoek naar de juiste kleuren. Omwille van de sfeer en verwondering in je onderkomen is het van groot belang een passend kleurenpalet te vinden voor behang, stoffering (van bijvoorbeeld meubels en gordijnen) en woonaccessoires. Met mijn ervaring en beeldend vermogen ben ik jouw interieurontwerper voor uitgebreide woningprojecten en in staat om je te voorzien van professioneel kleuradvies om zo veel mogelijk te prikkelen. Een goede afstemming tussen kleurinvloeden en de beste keuze voor de woonomgeving en jouzelf staan voorop. Zo bezorg ik je de x-factor thuis.

 

Persoonlijk stijlplan
Vind je veel interieurstijlen leuk, maar kan je niet kiezen? Ik ga persoonlijk met je in gesprek om de 16 woonstijlen die ik hanteer met je te bespreken en visueel te maken met moodboards. Mijn streven is om een weerspiegeling van je karakter door te voeren in het interieur. Daarbij geloof ik niet in één stijl; je hebt tenslotte ook niet maar één karaktereigenschap. De verschillende stijlen laat ik overlappen om tot een sluitend geheel te komen waar jij je prettig bij voelt. De slaapkamer of woonkamer inrichten met bijpassende accessoires, meubels, kunstwerken, erfstukken en souvenirs? Ik help je graag bij het vinden van passende artikelen om de totale sfeer te versterken.

Naast dat ik binnenhuisstylist ben, ontwerp ik designmeubels zoals kasten voor je interieur ontwerpen en kan ik zelfs hele keukens, badkamers en andere ruimtes voor je designen. Op die manier zorg ik er echt voor dat jij een totaalpakket ontvangt en verder nergens meer omkijken naar zult hebben. Hierbij maakt het mij niet uit om wat voor onderkomen het gaat: je hoofdwoning, tweede huis of zelfs een villa in het buitenland zijn allemaal mogelijk bij dé interieurontwerper. Zelfs een enkele ruimte is geen enkel probleem: ik ga elke uitdaging aan en overtref graag al je verwachtingen.

Inzicht en gevoel in 360°

Het uiteindelijke resultaat presenteer ik in de vorm van een virtual reality-beleving in 360°. Dit maakt mijn interieurontwerpen absoluut gevoelsmatig. Zo kun jij namelijk meteen in de ruimte ‘rondlopen en ervaren hoe het ontwerp aanvoelt. Bovendien heb je zo direct een goed beeld van hoe de oplevering eruit zal zien. Dat is niet alleen prettig bij woonhuizen, maar ook handig in het geval van grote woningen om goed overzicht te verkrijgen, of bij een tweede woning of woning over de grens waar je niet continu aanwezig kunt zijn om de voortgang bij te houden.

Wil je interieurontwerper Debby Koijen uit Amsterdam zo’n plan laten opstellen en jou te laten verrassen met haar passie en inzicht? Neem contact met mij op door te bellen naar 085-8889443 of door het contactformulier in te vullen. Zullen we samen het avontuur aangaan?