Bel: 085-8889443!

Toezicht en ondersteuning

Heb je mijn hulp ingeschakeld voor interieuradvies en/of interieurontwerp en wil je er zeker van zijn dat het eindresultaat ook daadwerkelijk voldoet? Ik werk graag samen met aannemer en architect om de kwaliteit van het opgestelde plan tot in de puntjes te waarborgen. Zo zorg ik voor jouw x-factor thuis in de vorm van een weerspiegeling van je persoonlijkheid.


Kwaliteit waarborgen

Te allen tijde zet ik mij voor de volle 100% in om het ontwerp van je woning helemaal aan te laten sluiten bij wat jij wilt. Ik heb veel creatief vermogen, ruime ervaring als interieurontwerper en echt passie voor mijn vak. Bij het kiezen van materialen, kleuren, stijlen, indeling, meubilair, elektropunten en nog veel meer doe ik er daarom alles aan om aan je wensen te voldoen en je gevoel te vertalen naar een optimale woonervaring. Het zou zonde zijn indien het uiteindelijke resultaat dan de plank toch nog misslaat. Daarom ben ik in te schakelen om toezicht te houden en ondersteuning te bieden. Of het nu een tweede woonhuis, een villa of zelfs een onderkomen over de grens betreft: voor iedere grotere woning treed ik op als toezichthouder en ondersteunend interieurstylist. Ik bewaak het concept, de kwaliteit en de uitvoering om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat echt jouw karakter weerspiegelt en je gevoel triggert.

Hoe werkt het?

Zo ongeveer eens per week, desgewenst vaker of juist minder vaak in overleg met klant en met aannemer, kom ik langs bij het bouwproject om de voortgang en de kwaliteit bij te houden. Ik loop onder andere na of de materiaalkeuze aangehouden wordt, of het stucwerk echt glad is, of het kleurenschema nageleefd wordt en alle andere aspecten die in het plan zijn opgenomen. Mocht er iets niet helemaal kloppen, dan sta ik direct klaar om in te grijpen en te corrigeren. Op die manier is er meteen een oplossing aanwezig. Uiteraard blijf jij betrokken bij het project. Het gaat immers om jouw woning en avontuur! Samen zorgen we voor de puntjes op de i.

Wees verzekerd van een hoge kwaliteit woning naar je wensen door Debby Koijen uit Amsterdam in te schakelen voor toezicht en ondersteuning bij je verbouw of bouw. Bel naar 085-8889443 voor vragen of een afspraak en ik sta je graag te woord. Het contactformulier invullen is natuurlijk eveneens mogelijk. Laat je mij jouw verwondering prikkelen?